ED SHEERAN BIJ COLLEGE TOUR
Leestijd: 2 min.

ED SHEERAN BIJ COLLEGE TOUR

Ed Sheeran was afgelopen week bij College Tour. Of je nu wel of niet van zijn muziek houdt, Ed is een coole gast. Gaat dat zien.

“Je kunt letterlijk alles bereiken in het leven wat je wilt, als je er hard genoeg voor werkt. Niemand vond het goed dat ik met school stopte. Het heeft lang geduurd en ik heb momenten gehad waarin ik dacht dat het nooit zou lukken, maar als je er echt voor gaat lukt het.”

Hij is 26 jaar en heeft menig record verbroken. Zijn laatste album Divide kwam overal op nummer één. College Tour presentator Twan Huys noemt hem een ‘droomgast’, en het is duidelijk: Ed Sheeran is hot en happening.

Tijdens deze aflevering van College Tour vragen studenten de Britse singer-songwriter het hemd van het lijf. Sheeran praat openhartig over de studententijd die hij nooit heeft gehad, over pesten, je emoties uiten en zelfs ‘de zin van het leven’.  Al ben je geen fan van zijn muziek, na het zien van deze uitzending ga je vanzelf een beetje van hem houden. Gemist? Check Ed Sheeran bij College Tour

Vrijdag 21 april is er weer een bijzondere gast te zien bij College Tour, namelijk één van de bekendste journalisten ter wereld: Christiane Amanpour. Ze is al dertig jaar het boegbeeld van CNN, staat bij elk conflict aan de frontlinie, en heeft haar eigen dagelijkse interviewprogramma waarvoor ze talloze wereldleiders en controversiële mensen spreekt. Kijken dus!