MINAJ STROOIT MET COLLEGEGELD
Leestijd: 1 min.

MINAJ STROOIT MET COLLEGEGELD

Mooie actie van suikertante Nicki Minaj: ze betaalt bijdehante fans in nood hun collegegeld. Afgelopen zondag reageerde ze op de ene na de andere tweet.

Rapper/zangeres Nicki Minaj heeft in een vrijgevige bui meerdere fans beloofd hun collegegeld te betalen. Hoe dat zo is gekomen? Het begon met een winactie waarin fans een playbackversie online moesten zetten voor een gratis vliegticket voor de Billboard Awards op 22 mei in Nevada. Een fan vroeg zich af of dit een wereldwijd aanbod was, of alleen geldig voor Amerikaanse fans. Minaj bleek de gierigste niet, en bovendien heeft ze geld zat – gaf ze aan. Reden voor een fan om een brutale vraag te stellen: ‘Wil je mijn collegegeld betalen?’ Minaj haar reactie: ‘Laat me zien dat je hoge cijfers haalt, die ik kan checken bij je school, en ik betaal je.’

Na deze tweet volgde het ene na het andere betaalverzoek – voor collegeld, een bijdrage voor een workshop tot contributie voor schoolspullen. Minaj reageerde afgelopen zondag op meer dan twintig verzoeken, en gaf aan deze vandaag uit te betalen. Volgens entertainmentwebsite TMZ hebben studenten daadwerkelijk het geld op de rekening gestort gekregen. Minaj is over twee maanden nog een keer voor een dergelijke actie te porren. Toch maar een tweetje sturen?

Minaj