Met je Tindermatch naar Hawaï
Leestijd: 1 min.

Met je Tindermatch naar Hawaï

Na een drie jaar durend gesprek

Dat Tinder voor leven in de brouwerij zorgt, is duidelijk. Maar dat het kan leiden tot een betaalde date-trip naar Hawaï –verzorgd door Tinder zelf-, hadden deze studenten niet zien aankomen.

De Amerikaanse Michelle en Josh zijn een Tindermatch. Ze studeren aan dezelfde universiteit, en draaien al drie jaar om elkaar heen zonder elkaar gezien te hebben. Tijd voor actie, dachten de mensen van Tinder.

Het begon allemaal toen Josh een berichtje naar zijn tindermatch Michelle stuurde, en hij twee maanden later pas een reactie kreeg. “Sorry, mijn batterij was leeg!”. Josh kon de humor er wel van inzien. Er ontpopte zich een gesprekje, en om de zoveel maanden steeds een slap excuus waarom ze niet eerder hadden gereageerd.

Josh besloot het gesprek te delen op Twitter, waarop het viraal ging. Tinder pikte het op, en zowaar: de twee mochten kiezen waar ze voor het eerst willen daten. Ehh… Hawaï? Wij hadden het ook wel geweten.

Wanneer de date plaatsvindt is onduidelijk, maar dat zien we vast en zeker terug op sociale media. Drie jaar zal het in ieder geval niet meer duren. Er is inmiddels een hele schare fans die hoopt dat het wat wordt. No pressure.