Gezocht: slachtoffers verhuurder Emmy van der Tol
Leestijd: 1 min.

Gezocht: slachtoffers verhuurder Emmy van der Tol

#BOOS stond half jaar geleden op de stoep bij d'r, wij zijn benieuwd hoe het nu is

De redactie van Sense zat koffie te drinken en plots herinnerden we ons de aflevering van #Boos uit december. Daarin deden twee Nijmeegse studenten hun beklag bij Tim Hofman over hun malafide huisbaas Emmy van der Tol.

De lucratieve Van der Tol stond toen al járen bekend als geldbeluste uitknijper van studenten, door hen belachelijke huurprijzen, rare boetes en absurde regels af te dwingen. Ze won er zelfs de ‘Huisjesmelker van het Jaar’-prijs mee in 2012.

oproep: slachtoffers van Emmy

Wij zijn benieuwd of er HAN-studenten zijn die nog altijd een kamer huren bij Emmy, bijvoorbeeld in complex Sonnaville aan de Kerkstraat in Nijmegen. Zo ja, dan willen we graag jouw verhaal horen! Mail naar sense@han.nl, of laat een bericht achter op Facebook.

Overigens is er een snelle manier om te checken of je te veel betaalt voor je studentenkamer, door naar www.checkjekamer.nl te gaan.

Zie hieronder het horrorverhaal van Bas en Jasper. En aanschouw hoe Tim Hofman de waarheid vertelt aan de getikte Emmy (die onderwijl als een bezetene onverklaarbaar koffie zet voor dertig mensen…).