LAAT JE FIETS OP 18 MEI GRATIS REPAREREN OP DE HAN
Leestijd: 1 min.

LAAT JE FIETS OP 18 MEI GRATIS REPAREREN OP DE HAN

HAN-Medewerkers kunnen profiteren tijdens de Bike To Work-week

Je hebt het misschien al gezien op de diverse locaties van de HAN: deze hele week is het Bike To Work-week. De week is begonnen met informatie over E-bikes. Een elektrische fiets helpt je misschien net over de drempel om de auto te laten staan en naar het werk te fietsen. Een beetje ondersteuning is goed voor iedereen.

Gisteren en vandaag was er zowel in Arnhem als Nijmegen een fietsdesk ingericht. Bij deze desk kreeg je informatie over de voordelen van het fietsen, en dan met name de voordelen van het fietsen naar de HAN. Want de HAN heeft een fietsplan, waarbij je een vergoeding krijgt op de aanschaf van een nieuwe fiets.

De finale van de fietsweek vindt morgen, op 18 mei, plaats. Dan is het niet alleen de Nationale Fiets Naar Je Werk Dag, als je morgen met je fiets naar het werk komt, kun je hem gratis laten repareren. En onder de geregistreerde deelnemers wordt een fiets ter waarde van 750 euro verloot. Is misschien toch wel interessant om je oude barrel eens uit de schuur te trekken.  Meer info vind je hier.