Oproep voor studenten en alumni met een chronische stoornis
Leestijd: 1 min.

Oproep voor studenten en alumni met een chronische stoornis

Van kwetsbare student naar erkend talent

Studeer jij bij de HAN? Of ben je onlangs afgestudeerd? En heb jij door een chronische stoornis moeite om te functioneren in het dagelijks leven door vermoeidheid, concentratieproblemen, pijn of een lichamelijke beperking? Staan deze klachten jou in de weg om jouw droombaan te krijgen?

Ken of ben jij iemand uit bovengenoemde doelgroep? Herken jij jezelf hierin? Meld je dan aan om deel te nemen aan een onderzoek vanuit het Lectoraat Human Resource Management. Je ervaringen met studeren en werken en wat jij daarin bent tegengekomen, staat centraal. Jouw bijdrage is dan ook belangrijk om zo een beeld te krijgen van wat het lectoraat HRM kan adviseren om de transitie van school naar werk te verbeteren.

HRM-student Adriana van Rossem doet, in het kader van haar afstuderen, onderzoek naar de arbeidsparticipatie van jonge hoogopgeleide professionals. Verkregen informatie wordt uiterst vertrouwelijk behandeld en blijft anoniem. Voor de haalbaarheid van haar onderzoek is het van belang dat ze uiterlijk 8 mei 2017 aanmeldingen terugkrijgt voor deelname aan dit onderzoek.

Voor vragen of onduidelijkheden kun je Adriana contacten via Adrianavanrossem@hotmail.com / 06 50 92 98 62